2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Mat… Bok … Semester..

ianEfter en hektisk november med boksläpp och massor med mat. Hör till saken att säga att december var ännu mera jobb, men skam den som klagar.

November var en härlig månad,där jag som jag skrev tidigare varit i England och beställt en foodtruck.

Varit i Piteå till restaurang Röda Lycktan och gästspelat med båda mat och kokbok, en annorlunda upplevelse och träffat många fina personer som jag verkligen vill träffa igen. Och signerat kokböcker har det blivit en hel del av.
December var en julbordsmånad av dess like.. Lovar att jag har rullat köttbullar, stoppat korvar, griljerat skinkor, lagt in sillar och massor med annat smått och gott som hör julbordet till. Samt hunnit med matevent mm

Som härlig avslutning innan julafton var jag med på en verkligen fin julmarknad i Kupolen Borlänge och sålde kokböcker, träffade även där fina både nya och gamla vänner.
Julafton firades i stillhet med familjen vilket var helt underbart.
Juldagen då packade jag resväskan för att inta 2 veckors semester på Surin Beach Thailand med Ove och dess fina vänner.
Sol, värme, god mat och bara fått vara lat i 2 veckor.. Vandrat från sängen till stranden och härliga middagar med goda vänner. Hunnit med 3 dagar på Rascha Islands och det var en magisk vacker liten ö i det gröna korallhavet.
Nu sitter jag på planet med ett leende på läpparna och skriver, glad över att fått bara vara lat i 2 veckor och laddat om för ett fantastiskt 2015 som bara har börjat.

God fortsättning på det nya året!

Eva-Lott

Dela